Välkommen att registrera din spontanansökan här!

Vad roligt att du vill arbeta hos oss!

Detta är en öppen ansökan för intresse för kommande lediga jobb. Spontanansökningar går vi löpande igenom för att se om matchningar till vårt behov finns. 
De områden som vi har är redovisning, lön, hr eller it. 

Vi sparar din ansökan i tre månader och matchar den mot lediga tjänster.

Välkommen med din ansökan!

 

OM ECIT
ECIT är ett företag inom outsourcing av ekonomi- och lönefunktioner samt affärssystem. Vi växer kraftigt genom förvärv och organisk tillväxt och söker ständigt efter härliga medarbetare inom redovisning, lön och IT. 

LEDORD
"Exceed your potential!" 

VISION
Vi vill leverera tjänster och teknik med högt värde genom att kombinera IT och redovisning.  
Vi vill bygga en organisation med ambitiösa och kompetenta människor.  

VÄRDEGRUND
ECIT har fyra värdeord: integritet, mod, öppen kommunikation och entreprenörskap. Dessa har tagits fram i ett gemensamt projekt där alla anställda i de olika länderna har bidragit.

ANSTÄLLNINGSFORMER
Hos oss finns olika anställningsformer, antingen kan du bli fast anställd konsult eller arbeta som interimskonsult och bli uthyrd till våra kunder. 

NÄR GRUNDADES ECIT OCH AV VEM?
ECIT är ett företag med nordiska rötter som grundades 2013 Peter Lauring från Danmark. Idag har vi mer än 2 600 anställda i 11 länder (Norge, Danmark, Sverige, Finland, Tyskland, Polen, Litauen, Storbritannien, Island och Serbien). I Sverige är vi mer än 400 anställda på 19 orter. 

Det som skiljer ECIT från liknande företag är vårt lokala ägande och engagemang på de platser där vi är verksamma samt vårt unika samspel mellan IT och hela ekonomifunktionen. Stor del av vår koncern består av IT-funktioner vilket innebär att vi driftar och supportar affärssystem, bygger arbetsplatser, utvecklar både applikationer och andra system. Denna närhet till IT gör oss som leverantör snabbfotade, unika och effektiva aktörer med möjlighet och förståelse för att kunna bygga de bästa lösningarna för våra kunder! 

DU ÄR MED OCH SKAPAR EN BRA ARBETSMILJÖ 
På ECIT fokuserar vi på att skapa en bra arbetsmiljö, vilket för oss omfattar flera centrala element. Vi menar att flexibilitet när det kommer till mötestider och möjlighet till hemarbete bidrar till att skapa en bra arbetsmiljö. Vi strävar därför efter att ge våra medarbetare de bästa förutsättningarna att planera och forma sitt arbetsliv och arbetsmiljö, så att den är förenlig med familjeliv, fritidsintressen m.m. 

Samtidigt bidrar vår teamstruktur som nämns ovan till att våra arbetsuppgifter inte är beroende av individers närvaro. På så sätt finns back-up vid sjukdom, semester eller liknande, därför slipper du få ökad arbetsbelastning efter frånvaro. 

DU UTVECKLAR DINA BEFINTLIGA KOMPETENSER OCH LÄR DIG NYA SAKER 
På ECIT arbetar vi aktivt med kunskapsdelning och ser vårt företag som en plats där du får lära dig nya saker och förbättra dina färdigheter. Vi arbetar i flera olika system och hos många typer av företag, vilket gör att vi ser till att våra konsulter är utbildade och har den kompetens som krävs. 

Oavsett om det är kurser eller interna utbildningar som krävs för att bibehålla auktorisation, utveckla en viss kompetens eller för att lära sig nya system, så prioriterar vi det högt.
 

VÄLKOMMEN ATT BLI EN DEL AV ECIT!

Ansök här
Dela i ditt nätverk Dela på Facebook Dela på X Dela på LinkedIn Dela på Google Plus Skriv ut Tipsa en kompis
Sista datum:
Plats: Stockholm, Göteborg, Malmö, Kalmar och Jönköping