Teamledare/redovisningskonsult Stockholm

Är du en redovisningskonsult med intresse för ledarskap som söker nya utmaningar? Har du självständigt arbetat med löpande redovisning, bokslutsarbete och rapportering samt gjort årsredovisningar och inkomstdeklarationer för både större och mindre företag? Vi växer kraftigt genom förvärv och organisk tillväxt och söker dig till vårt kontor i Stockholm.

Kvalifikationer samt erfarenhet
Du har ekonomisk utbildning och minst 8 års erfarenhet av löpande bokföring, gärna från redovisningsbyrå. Du känner dig trygg med att arbeta i olika systemmiljöer och förstår regelverk inom området redovisning. Du förstår vikten av att arbeta effektivt och i team med kundens bästa för dina ögon. Du är förändringsbenägen och har en vilja att hela tiden förbättra.

Vad krävs?

  • Minst 8 års arbetslivserfarenhet inom området redovisning.
  • Erfarenhet av att leda och fördela arbete samt visst personalansvar.
  • Eget ansvar.
  • Ekonomisk utbildning, antingen från gymnasium eller KY-utbildning, högskola, universitet eller motsvarande. Goda kunskaper i svenska och engelska.

Vad är önskvärt?

  • Meriterande att ha arbetat på revisions- eller redovisningsbyrå.

Personliga egenskaper

Du är noggrann och ansvarsfull och brinner för att skapa värde för kunden. Du trivs med att arbeta i team. Du arbetar strukturerat och ser lösningar och möjligheter i olika arbetssituationer. Du är proaktiv och har god samarbetsförmåga och ser värdet i att leverera med god kvalitet. Rollen innebär även krav på stor förmåga till att ta ansvar och skapa engagemang i teamet.

Arbetstid/Anställningsform: Heltid, tillsvidareanställning som föregås av provanställning.

Kontaktperson: Helena Jarl, telefon 070-819 50 19 eller mejla helena.jarl@ecitservices.se

Om ECIT Services

ECIT Services AB (556658-0410) är en ledande leverantör inom outsourcing av ekonomi- och lönefunktioner samt affärssystem. ECIT Services administrativa tjänster bildar ett koncept som ger kunder tillgång till en helt eller delvis outsourcad ekonomifunktion. ECIT Services erbjuder ett webbaserat affärssystem som effektivt tar hand om kunders ekonomi- och affärsprocesser inom handel, logistik och projekthantering. Antal anställda är ca 110 fördelat på centralt belägna kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg, Kalmar och Jönköping.

ECIT Services huvudägare är norska ECIT AS. ECIT Group består av mellanstora redovisnings- och IT-företag. Antal anställda är ca 2 100 i huvudsak fördelade i Norge, Danmark, Sverige och England. Företagets ledningsgrupp har en betydande meritlista och erfarenhet av att bygga upp liknande verksamheter. Genom ECIT Group kan ECIT Services AB erbjuda tjänster inom lön, redovisning och IT utanför Sverige samt även världsomspännande genom samarbetspartners

Ansök här
Share in your network
Sista datum: -
Kontaktperson:
Helena Jarl Business Unit Manager +46 8-400 21 240
Arbetsområde: Redovisning
Plats: Lustgårdsgatan 19, 112 51 Stockholm
Powered by Emply