Systemutvecklare Stockholm

Vi växer kraftigt genom förvärv och organisk tillväxt och söker nu en systemutvecklare till vårt kontor i Stockholm. Dina arbetsuppgifter består till stor del av att integrera våra ERP system med externa system, utveckla och underhålla vår kundportal samt hämta och sammanställa data från olika källor.Du kommer att ha breda kontaktytor både internt och externt.

Kvalifikationer samt erfarenhet
Vi söker dig med dokumenterad erfarenhet av web-programmering, integrationer, SQL-server eller annan databas-kunskap. Vi tror att du brinner för att utveckla kundlösningar och har kunskap inom ERP system. 

Du har IT-utbildning och några års erfarenhet av ovan nämnde databaser. Du känner dig trygg med att arbeta i olika systemmiljöer. Du förstår vikten av att arbeta effektivt och i team med kundens bästa för dina ögon.

Vad krävs?

  • Minst 2 års arbetslivserfarenhet inom området IT.
  • IT-utbildning, antingen från eftergymnasial skola, högskola, universitet eller motsvarande.

Vad är önskvärt?

  • Goda kunskaper i svenska och engelska.
  • Meriterande med erfarenhet från revisions- eller redovisningsbyrå eller annan konsultverksamhet.

Personliga egenskaper

  • Du brinner för att skapa värde för kunden.
  • Du trivs med att arbeta i team.
  • Du arbetar strukturerat och ser lösningar och möjligheter i olika arbetssituationer.
  • Du har god analytisk förmåga och ser värdet i att leverera med god kvalitet.

Arbetstid: Heltid

Anställningsform: Tillsvidareanställning som föregås av provanställning.

Kontaktperson: Johan Donar, telefon 08 - 400 212 47 eller mejl johan.donar@ecitservices.se

Välkommen till oss!

Om ECIT Services
ECIT Services AB (556658-0410) är en ledande leverantör inom outsourcing av ekonomi- och lönefunktioner samt affärssystem. ECIT Services administrativa tjänster bildar ett koncept som ger kunder tillgång till en helt eller delvis outsourcad ekonomifunktion. ECIT Services erbjuder ett webbaserat affärssystem som effektivt tar hand om kunders ekonomi- och affärsprocesser inom handel, logistik och projekthantering. Antal anställda är ca 110 fördelat på centralt belägna kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg, Kalmar och Jönköping.

ECIT Services huvudägare är norska ECIT AS. ECIT Group består av mellanstora redovisnings- och IT-företag. Antal anställda är ca 2 100 i huvudsak fördelade i Norge, Danmark, Sverige och England. Företagets ledningsgrupp har en betydande meritlista och erfarenhet av att bygga upp liknande verksamheter. Genom ECIT Group kan ECIT Services AB erbjuda tjänster inom lön, redovisning och IT utanför Sverige samt även världsomspännande genom samarbetspartners.

Ansök här
Share in your network
Sista datum: -
Kontaktperson:
Johan Donar Konsult Affärssystem +46 8-400 212 47
Arbetsområde: IT
Plats: Lustgårdsgatan, 19, 112 51, Stockholm, Sweden
Powered by Emply