Senior-udvikler/ teknisk leder til spændende virksomhed i vækst

Kan du gå i dialog med og forstå lønspecialisters ønsker og beskrivelser til konkret kode i C#?  

Drømmer du om en arbejdsplads, hvor du kan tage ansvar for at skabe den udvikling og de ændringer, som du ser er nødvendige for at vi lykkes? En arbejdsplads med ambitioner, team-ånd og højt til loftet?

Så har du nu mulighed for at blive ansat i en spændende virksomhed, hvor du kan være med til at sikre stærke løsninger og sætte høje standarder for de kommende års vækst. En vækst, der blandt andet omfatter ekspansion til det nordiske marked.  Virksomheden har i dag ca. 20 medarbejdere i Danmark, men vi samarbejder med større internationalt netværk af virksomheder.

For at kunne levere hurtigt og effektivt er vores interne processer helt afgørende. Derfor er 20% af vores tid reserveret til ”continuous improvement”, så vi kontinuerligt fjerner flest mulige unødvendige manuelle processer. På denne måde har vi i morgen endnu mindre vedligehold og endnu mere udvikling – det er også sjovest.

Vi har ikke så mange store møder men masser af tæt dialog. Vores nuværende proces indeholder derfor kun to ugentlige koordinationsmøder, men ofte daglige, korte sparrings-sessioner i små grupper.

Vi er fleksible overfor dine ønsker om antal dage på kontoret: Ønsker du kun at komme på kontoret 1-2 dage pr uge, er det fint med os, men du er selvfølgelig også meget velkommen til at møde op hver dag, hvis du foretrækker at møde dine kolleger dagligt.

Afvekslende hverdag med udfordrende opgaver

Du kommer til at løse opgaver indenfor følgende: 

  • Være teknisk sparringspartner for vores udviklere og juniorudviklere
  • Du tager aktiv del i den daglige kodning og udvikling af features i tæt dialog med vores lønspecialister
  • På tværs af udviklingsafdelingen er du med til at vælge arkitektur og løsninger
  • Du er med til at sætte standarden for høj kodekvalitet og sørger for at vi også i fremtiden har et sundt system

Vores ønsker til dine faglige kvalifikationer

  • Forståelse for SaaS- og Cloud-baserede løsninger
  • Erfaring med at kode i C# og SQL
  • Evne til at oversætte lønspecialisters ønsker og specifikationer til programmerbar kode

Dine personlige kompetencer

Det er vigtigt at du har et positiv energi og godt humør, og at du trives i et humoristisk og sjovt uformelt arbejdsmiljø.

Herudover forventer vi at du:

  • Er god til at forstå og "oversætte" vores specialisters ønsker til de andre udviklere
  • Er selvkørende, men også god til at uddelegere og hjælpe teamet med at komme i mål med opgaverne
  • Er en nysgerrig person, der elsker at dykke ned i nye områder

Om Intect

Hos os bobler det med ideer, entusiasme og nysgerrighed. Vores miljø er præget af fællesskab og at alle kan, vil og tør byde ind. Vi opfordrer dig til at eksperimentere med nye ting, fejle, søge ny viden og prøve igen – sådan gør resten af teamet også, og vi har det sjovt imens. 

Intect har knækket koden i forhold til at skabe et komplet og intuitivt cloudbaseret lønsystem, som kan matche både den simple og mere komplekse virksomheds reelle behov.

Vi er et team på omkring 20 personer, som arbejder med lønsystemet Intect, og vi har ambitioner om at erobre verden skridt for skridt. Intect er forbundet med ECIT koncernen med mere end 2200 medarbejdere i 10 lande, og vi har lidt over 150 kollegaer på vores adresse i Herlev.

Vi opfordrer til en intens, tæt og åben dialog mellem udviklere og løneksperter omkring, hvad der skal bygges, så vi kan komme fra ide til færdig feature hurtigt og effektivt. Derfor er det vigtigt, at du som person finder det spændende og givende at gå i dialog med mennesker, der har helt andre kompetenceområder end dig selv.

Du kommer med på en vækstrejse, hvor at du er med til at definere, hvordan vi kan gøre det rigtigt og hvad den gode proces er. 

Samtidigt er muligheden for succes stor, da du kommer til at arbejde med en løsning, der på mange måder er ”best in class” og en løsning, som udvikles kontinuerligt.

Ansættelsesvilkår

Der er tale om en fuldtidsstilling med stor fleksibilitet i forhold til arbejdssted og mødetider. Vi tilbyder en konkurrencedygtig lønpakke med fast løn, bonusordning, pensionsordning og sundhedsforsikring. Herudover har vi også en god kantineordning.

Tiltrædelse efter aftale, og arbejdsstedet er vores kontor i Herlev, hvor vi arbejder i et uformelt miljø med kompetente og engagerede kollegaer.

Ansøgning og kontakt

Send venligst din ansøgning hurtigst muligt via ansøgningslinket, da vi løbende indkalder til samtale. Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Development Kim Lindhard på mail: kl@intect.io

Bemærk i den forbindelse at vi ikke modtager ansøgninger via vores mailadresse.

Ansøg
Share in your network
Frist:
Kontaktperson:
Kim Lindhard Head of Development
Jobområde: IT
Lokation: Hørkær, 2730, Herlev
Powered by Emply