Senior Systemkonsulent til entreprenørdrevet IT-virksomhed i Viby J.

Vil du arbejde sammen med super kompetente IT specialister, og have en arbejdsplads, hvor du kan få selvstændigt ansvar og være omgivet af gode kolleger?

Brænder du for IT? Og er du en "fagnørd", som ønsker indflydelse på forretningen ved at byde ind med egne idéer og kunnen?

Vi søger hos ECIT Solutions en Senior Systemkonsulent til vores team i Viby J. Med reference til vores Manager, Infrastructure & Projects kommer du til at indgå i et godt og velfungerende mindre team bestående af fagligt dygtige og engagerede kolleger.

Hos os har du mulighed for at lære og udvikle dig, da vi altid er åbne overfor idéer, der udspringer fra vores medarbejdere, og som kan være med til at udvikle vores forretning. Du får ansvar for egne opgaver, men har mulighed for at sparre med dine kolleger og få assistance fra vores projektleder.  Alt i alt kan vi tilbyde dig en sjov, anderledes og udviklende hverdag. Du vil blive en del af et team, som brænder for og drives af den gode kundekontakt, og som har stor fokus på nærhed ud mod vores kunder. Vores organisation kendetegnes af, at vi alle brænder for at hjælpe andre.

De daglige arbejdsopgaver:

Du varetager drift af vores infrastruktur/ datacenter og derudover projektopgaver i forbindelse med migrering af kunder. Som senior systemkonsulent fungerer du som teknisk ansvarlig for dine projekter. Herunder kommer du til at beskæftige dig med:

 • Design, implementering og løsning af specifikke og komplekse projekter i samarbejde med vores projektleder
 • Løsningsdesign, systemarkitektur og automatisering
 • Dokumentation og overdragelse til TAM og supportteamet
 • I samarbejde med kolleger at designe det fremtidige datacenter/ kundeløsninger

Da du inddrages tidligt i designfasen af dine projekter, får du selvsagt stor indflydelse på de tekniske løsninger, som du senere skal implementere.

Dine faglige kvalifikationer:

 • Interesseret i en bred konsulentstilling med grundlæggende viden om Microsoft.
 • Erfaring med IT-infrastruktur og serverløsninger

Kendskab til følgende er en fordel, men ikke nødvendigvis krav:

 • Microsoft produkter (server, cloud, M365 osv)
 • Overvågning
 • Hypervisor
 • PowerShell
 • Autotask

Dine personlige kvalifikationer:

 • Selvkørende og ansvarsbevidst: Du kan selv køre projekter i mål i samarbejde med vores projektleder
 • Du er fagligt nysgerrig og har et stort engagement i opgaverne samt personligt drive
 • Du arbejder selvstændigt, tager initiativ og udviser handlekraft.
 • Du har en naturlig balance imellem at være omhyggelig, have fokus på detaljerne og kvaliteten samtidig med, at du er effektiv og får afsluttet dine opgaver
 • Du har blik for forretningen og er nysgerrig på at udvikle den
 • Fokus på at levere den rigtige løsning til kunden

Vi tilbyder:

 • En rolle med ansvar, medbestemmelse og en høj grad af fleksibilitet i dagligdagen
 • At blive en del af en dynamisk og handlekraftig organisation i fremgang
 • Personlig og faglig udvikling, kompetente kollegaer, fast løn, pension og frokostordning
 • At du får mulighed for at bidrage og sætte dit præg på vores team og organisation
 • Fokus på vores kerneværdier og udvikling af en god virksomhedskultur
 • Spændende udviklingsmuligheder i en solid virksomhed i vækst og forandring
 • Mulighed for at specialisere dig og uddanne dig i relevant teknologi
 • Et meget uformelt men professionelt team med højt til loftet og godt humør

Vi prioriterer et godt fællesskab og deling af viden samt lægger vægt på at hjælpe og sparre med hinanden, så vi sammen sikrer udviklingen af de mest kompetente og effektive løsninger for vores kunder. Vi har ligeledes et stort fokus på udvikling af vores medarbejdere, og vi prioriterer at vores medarbejdere kommer på certificeringer og kurser for videreudvikling. Der er således gode muligheder for at realisere dine karrieremål hos os. 

Siden virksomheden blev etableret i 2013, er vi vokset til en koncern med kontorer i Norge, Sverige, Danmark, England og Serbien. ECIT er stadig en ung virksomhed med store vækstambitioner, og som ansat hos os, kommer du til at deltage i den spændende rejse.

Spørgsmål og ansøgning:
Ansøgningsfristen er den 15. august 2022, men send gerne din ansøgning så hurtigt, du kan, da vi løbende indkalder til samtaler og meget gerne vil have dig igang snarest. 

Du sender din ansøgning via ansøgningslinket. Hvis du har spørgsmål vedrørende stillingen, er du meget velkommen til at tage kontakt til Manager, Infrastructure & Projects Rasmus Toft på mail: rto@ecitsolutions.dk / 23498823

Bemærk i den forbindelse at vi ikke modtager ansøgninger via vores mailadresse.

Vi behandler løbende ansøgninger, så send din ansøgning og CV snarest muligt.

Arbejdsstedet er Rudolfgårdsvej 1B, 8260 Viby J. med mulighed for at arbejde hjemmefra.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Vi er en del af noget større – mere om virksomheden

ECIT Solutions er en del af ECIT – Economics & IT, som er et af nordens største teknologi- og økonomihuse med 2200+ ansatte og 2 milliarder NOK i omsætning. Vi har samlet alt, hvad kunden har brug for inden for økonomi og it, på ét sted og arbejder hver dag for at gøre det nemmere for vores kunder at drive en virksomhed. Vores lokale afdeling, ECIT Solutions, Viby J., er et drifts- og konsulenthus, hvor vi beskæftiger os med IT-drift og hosting af forretningskritiske IT-systemer primært på Microsoft platformen, som vi binder sammen med Netværk og ofte hele vejen ud til kunden. Vi arbejder løbende med at sikre den højest mulige driftsstabilitet og sikkerhed på vores kunders IT-infrastruktur. Ligeså fokuserer vi løbende på en proaktiv styring af IT-miljøet via vores supportteam. 

Iværksætteri er vigtigt for os, og du møder en partner, uanset hvilket kontor du besøger. Vi mener, at lokalkendskab, engagement og nærvær er vigtig for at skabe et engagerende arbejdsmiljø og for, at vores kunder kan få succes. I vores Support & Operations arbejder vi proaktivt med at løse problemerne, inden kunden opdager det, og arbejder serviceminded på at løse problemer for slutbrugerne. 

De IT-koncepter, som ECIT Solutions A/S markedsfører og udvikler, henvender sig primært til mindre og mellemstore virksomheder eller mere konkret - virksomheder med 10-300 computere.

Læs mere her: www.ecit.dk

 

Ansøg
Share in your network
Frist:
Kontaktperson:
Rasmus Toft Manager, Infrastructure & Projects
Jobområde: IT
Lokation: Rudolfgårdsvej, 8260, Viby J
Powered by Emply