Senior redovisningskonsult Kalmar

Är du en senior redovisningskonsult som söker nya utmaningar? Har du arbetat självständigt med löpande redovisning, bokslutsarbete och rapportering samt gjort årsredovisningar och inkomstdeklarationer för samtliga företagsformer?  

Vi söker dig! En senior redovisningskonsult till vårt kontor i Kalmar. 
 
Kvalifikationer samt erfarenhet 
Du har ekonomisk utbildning och minst 5 års erfarenhet av redovisning, gärna från redovisningsbyrå. Du känner dig trygg med att arbeta i olika systemmiljöer och förstår regelverk inom området redovisning. Du inser vikten av att arbeta effektivt och i team med kundens bästa för dina ögon. 
 
Du är en strukturerad, noggrann och analytiskt lagd person som har en ambition att göra rätt utan att fastna i detaljer. Du kommer att ha kontakt med kunder och det är viktigt att du håller en hög servicenivå. Vidare trivs du med att ta eget ansvar, jobba självständigt, delta i utvecklingsprojekt och stötta kollegor utifrån din specialistkompetens. 
 
Vad krävs? 

  • Minst 5 års arbetslivserfarenhet inom området redovisning.
  • Ekonomisk utbildning, antingen från gymnasium eller KY-utbildning, högskola, universitet eller motsvarande.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska.

Vad är önskvärt? 
Meriterande är goda kunskaper i Excel samt erfarenhet av flera olika affärssystem. 
 
Personliga egenskaper
Du är noggrann och ansvarsfull och brinner för att skapa värde för kunden. Du trivs med att arbeta i team. Du arbetar strukturerat och ser lösningar och möjligheter i olika arbetssituationer. Du är proaktiv och har god samarbetsförmåga och ser värdet i att leverera med god kvalitet. Konsultrollen innebär även krav på stor förmåga till att ta ansvar. 
 
Arbetstid: Heltid 
 
Anställningsform: Tillsvidareanställning som föregås av provanställning. 
 
Kontaktperson: Helena Bäckström, telefon 070-74 69 11 eller e-post helena.backstrom@ecitservices.se 

Välkommen till oss!

Om ECIT Services

ECIT Services AB (556658-0410) är en ledande leverantör inom outsourcing av ekonomi- och lönefunktioner samt affärssystem. ECIT Services administrativa tjänster bildar ett koncept som ger kunder tillgång till en helt eller delvis outsourcad ekonomifunktion. ECIT Services erbjuder ett webbaserat affärssystem som effektivt tar hand om kunders ekonomi- och affärsprocesser inom handel, logistik och projekthantering. Antal anställda är ca 110 fördelat på centralt belägna kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg, Kalmar och Jönköping.

ECIT Services huvudägare är norska ECIT AS. ECIT Group består av mellanstora redovisnings- och IT-företag. Antal anställda är ca 2 100 i huvudsak fördelade i Norge, Danmark, Sverige och England. Företagets ledningsgrupp har en betydande meritlista och erfarenhet av att bygga upp liknande verksamheter. Genom ECIT Group kan ECIT Services AB erbjuda tjänster inom lön, redovisning och IT utanför Sverige samt även världsomspännande genom samarbetspartners.

Ansök här
Share in your network
Sista datum: -
Kontaktperson:
Helena Bäckström Business Unit Manager
Arbetsområde: Redovisning
Plats: Kaggensgatan 19, 39232, Kalmar
Powered by Emply