Redovisningskonsult Jönköping

Är du en redovisningskonsult som söker nya utmaningar? Har du arbetat med löpande bokföring och avstämningar? Har du ett intresse för digitala processer och smarta IT-lösningar? Vi växer kraftigt genom förvärv och organisk tillväxt och söker nu en Redovisningskonsult till vårt kontor i Jönköping. 
 
Kvalifikationer samt erfarenhet 
Du har ekonomisk utbildning och några års erfarenhet av löpande bokföring, gärna från redovisningsbyrå. Du känner dig trygg med att arbeta i olika systemmiljöer och förstår regelverk inom området redovisning. Du förstår vikten av att arbeta effektivt och i team med kundens bästa för dina ögon. Rätt personlighet och driv är av största vikt i denna roll och väger tyngre än år av erfarenhet.
 
Vad krävs? 

  • Några års arbetslivserfarenhet inom området redovisning.
  • Ekonomisk utbildning, antingen från gymnasium eller YH-utbildning, högskola, universitet eller motsvarande.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska.

Vad är önskvärt? 
Meriterande är goda kunskaper i Excel och flera olika affärssystem samt årsbokslut, årsredovisningar och deklarationer. 
 
Personliga egenskaper 
Du brinner för att skapa värde för kunden. Du trivs med att arbeta i team. Du arbetar strukturerat och ser lösningar och möjligheter i olika arbetssituationer. Du är proaktiv och har god samarbetsförmåga och ser värdet i att leverera med god kvalitet. Konsultrollen innebär även krav på stor förmåga till att ta ansvar. 
 
Arbetstid: Heltid 
 
Anställningsform: Tillsvidareanställning som föregås av provanställning. 
 
Kontaktperson: Helena Bäckström, 0709-74 69 11 eller helena.backstrom@ecitservices.se

Välkomment till oss!

Om ECIT Services

ECIT Services AB (556658-0410) är en ledande leverantör inom outsourcing av ekonomi- och lönefunktioner samt affärssystem. ECIT Services administrativa tjänster bildar ett koncept som ger kunder tillgång till en helt eller delvis outsourcad ekonomifunktion. ECIT Services erbjuder ett webbaserat affärssystem som effektivt tar hand om kunders ekonomi- och affärsprocesser inom handel, logistik och projekthantering. Antal anställda är ca 110 fördelat på centralt belägna kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg, Kalmar och Jönköping.

ECIT Services huvudägare är norska ECIT AS. ECIT Group består av mellanstora redovisnings- och IT-företag. Antal anställda är ca 2 100 i huvudsak fördelade i Norge, Danmark, Sverige och England. Företagets ledningsgrupp har en betydande meritlista och erfarenhet av att bygga upp liknande verksamheter. Genom ECIT Group kan ECIT Services AB erbjuda tjänster inom lön, redovisning och IT utanför Sverige samt även världsomspännande genom samarbetspartners.

Ansök här
Share in your network
Sista datum: -
Kontaktperson:
Helena Bäckström Business Unit Manager
Arbetsområde: Redovisning
Plats: Kompanigatan 1-2, 553 05, Jönköping, Sweden
Powered by Emply