Redovisningsekonom – Ystad

Lockas du av att få arbeta i en växande och familjär företagskultur, där du ges ett stort eget ansvar för att utvecklas i tjänsten? Har du tidigare erfarenhet inom redovisning mot bostadsrättsföreningar samt lockas av att arbeta i nära dialog med både kunder och kollegor?

Vi söker dig till ECIT-företaget Pramo i Ystad och rollen som redovisningsekonom!

Arbetsuppgifter
Du kommer att ingå i ett team med fyra andra redovisningsekonomer som präglas av ett nära samarbete och högt till tak. I rollen som redovisningsekonom kommer du arbeta med kunder av varierande storlek och branscher. Din kundstock kommer omfatta 10-20 kunder, beroende på kundens storlek och vara inriktad bland annat mot bostadsrättsföreningar. 

Som redovisningsekonom arbetar du brett med redovisning och hanterar hela det ekonomiska flödet från reskontran, löpande redovisning, deklarationer, bokslut, dokumentation och kundkontakt. Du har en viss förståelse för fastighetsekonomi och arbetet präglas av personlig service, digitalisering samt rådgivning. Du bidrar även med att kontinuerligt arbeta med effektivisering och att förbättra rutiner inom ekonomiområdet.

Vad krävs?

  • Eftergymnasial utbildning inom redovisning
  • Några års tidigare erfarenhet av brett redovisningsarbete, förståelse för ekonomisk förvaltning är meriterande

Vad är önskvärt?

  • Erfarenhet av att arbeta på byrå är meriterande
  • Kunskaper i affärssystem
  • Obehindrat på svenska och engelska, tal och skrift

Personliga egenskaper
Du har eget ansvar för dina kunder och det är därför viktigt att du trivs i en självgående roll där du arbetar proaktivt och servicefokuserat.
Som person är du driven och bidrar gärna med egna idéer och tankar. Som redovisningsekonom vidareutvecklar du dina kundrelationer och skapar förtroende liksom nya affärsmöjligheter. 
Då det är viktigt att allt ekonomiskt underlag blir rätt mot kund söker vi dig som även är noggrann i ditt arbete. För att trivas på Pramo är du som söker en prestigelös lagspelare och kulturbärare.

Arbetstid: Heltid

Anställningsform: Tillsvidareanställning som föregås av provanställning

Kontaktperson: Jonas Persson, telefon 046-5604810, e-post jonas.persson@pramo.se

Välkomment till oss!

Om Pramo
Pramo startades 1992 med inriktning att vara ett stöd i företagens utveckling, detta skulle ske i samverkan mellan människan och datasystemet. Pramo arbetar alltid framtidsorienterat och är idag ett modernt konsultbolag i Öresundsregionen med ett 20-tal anställda. Vår kompetens sträcker sig från enkla operativa rutiner inom ekonomi och lön till controller- och VD-stod i strategiska frågor. Pramo är auktoriserade inom både lön och redovisning hos Srf konsulterna. Pramo AB är sedan ett år tillbaka ett ECIT företag (https://www.ecit.com/se/).

Om ECIT
ECIT Services AB (556658-0410) är en ledande leverantör inom outsourcing av ekonomi- och lönefunktioner samt affärssystem. ECIT Services administrativa tjänster bildar ett koncept som ger kunder tillgång till en helt eller delvis outsourcad ekonomifunktion. ECIT Services erbjuder ett webbaserat affärssystem som effektivt tar hand om kunders ekonomi- och affärsprocesser inom handel, logistik och projekthantering. Antal anställda är ca 110 fördelat på centralt belägna kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg, Kalmar och Jönköping.

ECIT Services huvudägare är norska ECIT AS. ECIT Group består av mellanstora redovisnings- och IT-företag. Antal anställda är ca 2 100 i huvudsak fördelade i Norge, Danmark, Sverige och England. Företagets ledningsgrupp har en betydande meritlista och erfarenhet av att bygga upp liknande verksamheter. Genom ECIT Group kan ECIT Services AB erbjuda tjänster inom lön, redovisning och IT utanför Sverige samt även världsomspännande genom samarbetspartners.

Ansök här
Share in your network
Sista datum: -
Kontaktperson:
Jonas Persson VD +46 46 560 48 10
Arbetsområde: Redovisning
Plats: Skansgatan 2, 27143, Ystad
Powered by Emply