Forretningskonsulent til Microsoft Dynamics 365 Business Central

Vi søger en engageret og dygtig Microsoft Dynamics 365 Business Central forretningskonsulent til vores dynamiske team hos ECIT – en virksomhed med uanede muligheder!

Jobbet

Vi leder efter en erfaren Microsoft Dynamics 365 Business Central forretningskonsulent med indgående forståelse for at optimere forretningsprocesser.

Hos ECIT arbejder vi ud fra en team-orienteret tilgang til opgaverne. Som forretningskonsulent spænder opgaverne fra indledende kundemøder til analyse, implementering og efterfølgende support af kunden i brugen af løsningen. Dine væsentligste arbejdsopgaver bliver analyse og dokumentation af kundernes forretning og behov samt implementering og opgradering af Microsoft Dynamics 365 Business Central. Da vi i ECIT gerne vil optimere selve opgaveløsningen til gavn for vores kunder, vil det være et krav, at du også kan gennemføre dele af udviklingsarbejdet, i tæt samarbejde med teamets øvrige deltagere.

Faglige kvalifikationer

 • Du har minimum 5 års erfaring med tilsvarende opgaver.
 • Du har en teoretisk baggrund gerne som ingeniør og/eller økonom, samt flere års praktisk erfaring, som giver dig den nødvendige forretningsmæssige indsigt, der skal til for at indgå i en god dialog med kunden.
 • Teknisk indsigt og gerne relevante Microsoft-certifikater.
 • Du har desuden gode kommunikationsevner, såvel sprogligt som skriftligt, kan arbejde selvstændigt og tage ansvar for egne projekter og kunder.

Personlige kvalifikationer

Du kan indgå i en travl hverdag og derfor forventer vi, at du er en udadvendt, opsøgende og lyttende holdspiller med evne til at sætte dig ind i kundens forretning, udfordringer og behov.

 • Du er analytisk og målrettet.
 • Du er i stand til at holde styr på flere løse ender, og sætter en ære i at få dine opgaver gjort færdige til tiden og til kundens tilfredshed.
 • Du er loyal mod kollegaer og arbejdsplads, og klar til at hjælpe andre, hvis de har brug for det.
 • Du er serviceorienteret, kvalitetsbevidst og disciplineret.
 • Du evner at håndtere en jobsituation, hvor du har frihed til at løse opgaverne på din måde.

Vi tilbyder

 • Et job i en innovativ virksomhed i hastig udvikling. 
 • At blive en del af spændende projekter, der udfordrer og udvikler dine færdigheder.
 • Arbejde i et team-orienteret miljø, hvor samarbejde er nøgleelementer.
 • I et miljø med høje faglige kompetencer, hvor du har mulighed for at bidrage til den fortsatte udvikling af virksomheden.
 • Mulighed for at arbejde med innovative teknologier og løsninger.
 • Være med til at forme både din egen og ECIT's fremtid sammen med gode kollegaer.
 • Den nødvendige løbende uddannelse og certificering, så du løbende udvikler dine kvalifikationer og din markedsværdi.
 • Løn og goder efter kvalifikationer og engagement.

Virksomhedsprofil

ECIT er certificeret Microsoft Dynamics 365 Business Central forhandler. Vi er landsdækkende og er mere end 75 dedikerede medarbejdere, som udover BC365 også dækker væsentlige add-ons, herunder Continia og Tasklet Factory mf.

Hos ECIT ønsker vi at give vores kunder de bedste råd og den bedste sparring. Det gør vi ved at fokusere på lokal tilstedeværelse med kendskab til de lokale markeder, kunderne opererer i – og ikke mindst forståelse for deres udfordringer. Vi har stor erfaring med flere brancher, og hjælper med løsninger inden for produktion, handel, projektledelse, entreprisestyring, håndværk, transport, vin & spiritus og fashion.

Besøg os her: https://www.ecit.com/dk/forretningssystemer/

Følgende fire værdier målretter og kvalitetssikrer vores arbejde:

 1. Faglighed – forankret i ERP-området. Vi ved, hvad vi taler om, og vi ajourfører løbende vores viden inden for ERP-området og tilstødende fagområder.
 2. Troværdighed – omkring løsningerne. Vi foreslår kun løsninger, der er realistiske, implementérbare og økonomisk forsvarlige.
 3. Dygtighed – ved udførelsen af arbejdet. Vi arbejder effektivt – og involverer aktivt relevante ressourcepersoner hos kunden.
 4. Tryghed – imellem kunden og konsulenten. Vi er diskrete i alle forhold, og vi overholder aftaler og deadlines.

Kontakt

Yderligere information om stillingen får du hos Salgsdirektør Claus Larsson på telefon +45 28 60 45 79.

Ansøgning

Hvis du er klar til at tage din karriere til det næste niveau og vil være en del af vores spændende rejse, så send venligst din ansøgning hurtigst muligt via ansøgningslinket. Bemærk venligst at vi ikke modtager ansøgninger via vores mailadresser.

Ansøg
Del i dit netværk Del på Facebook Del på X Del på LinkedIn Del på Google Plus Udskriv Tip en ven
Frist:
Kontaktperson:
Claus Larsson Salgsdirektør
Jobområde: IT
Lokation: Hørkær, 12A, 2730, Herlev