Erfaren seniorudvikler med forretningsforståelse og mod på projektledelse

Vil du arbejde med et af de mest moderne og intuitive lønsystemer på markedet, og være en nøgleperson i vores fortsatte væksteventyr, så er her muligheden.

Intect søger en stærk og erfaren udvikler der samtidigt kan hjælpe med styringen af vores udviklingsteam og pipeline

Afvekslende hverdag med udfordrende opgaver

Der er tale om en selvstændig stilling, hvor du i tæt samarbejde med den øverste ledelse får ansvaret for at sikre at vores dygtige og engagerede udviklingsteam fungerer optimalt, samtidigt med at du selv bidrager med programmering, code review med mere.

Vi har fokus på intuitive brugerorienteret løsninger, som flytter grænserne for hvad der er muligt.

Det er afgørende for os, at vores udviklere forstår produktet i dybden, og kan tale med de forretningskyndige superbrugere på deres eget sprog. Derfor vil du i opstarten få en grundig introduktion og oplæring i vores lønsystem.

Dine kompetencer

Vi forestiller os at du har adskillige års erfaring som udvikler, helst inden for regnskabs-, ressourcestyrings- eller økonomiområdet. Du er blevet så skarp til kodearbejdet, at du vil arbejde mere med team- og projektledelse.

De konkrete teknologier, som vi arbejder med, er C#, SQL og Azure på backend samt AngularJs og TypeScript på frontend. Du skal have flere års erfaring med enten vores frontend- eller backend-teknologier – eller begge dele. Det er en stor fordel hvis du har holdninger til god UI/UX, og kan hjælpe med at definere og beskrive gode løsninger til vores interface.

Det er ikke nødvendigt, at du har erfaring som softwarearkitekt. Du kommer til at arbejde på en robust eksisterende løsning hvor den grundlæggende arkitektur er velafprøvet. I det omfang du ønsker det, kan vi hjælpe dig med at forstå og tage medansvar for arkitekturen bag vores system, samt gradvist at videreudvikle den med nye teknologier.

Det er dog en fordel hvis du har erfaring med automatiseret test, og kan hjælpe os med at styrke vores teknologier og procedurer på den front.

Herudover forventer vi at du:

  • mestrer dansk og engelsk i både skrift og tale
  • er energisk og selvkørende
  • har god forståelse for vores kunders behov og udfordringer
  • er struktureret og vant til at planlægge din hverdag

Om Intect

Intect har knækket koden i forhold til at skabe et komplet og intuitivt cloudbaseret lønsystem, som kan matche både den simple og mere komplekse virksomheds reelle behov.

Vi får over 100 nye kunder hver måned, hvoraf nogle har få ansatte, men også en del af de store virksomheder, som stiller større krav.

Vi er et team på 15 personer, som arbejder med Intect, og vi har ambitioner om at erobre verden skridt for skridt. Intect er forbundet med ECIT koncernen med mere end 2100 medarbejdere i 9 lande, og vi har lidt over 120 kollegaer på vores adresse i Herlev.

Ansættelsesvilkår

Der er tale om en fuldtidsstilling i et stærkt fagligt miljø med stor fleksibilitet i forhold til arbejdssted og mødetider. Vi tilbyder en konkurrencedygtig lønpakke med tiltrædelse efter aftale, og arbejdsstedet er vores kontor i Herlev. 

Ansøgning og kontakt

Send venligst din ansøgning hurtigst muligt via ansøgningslinket, men hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Daniel Binau på db@intect.io. Bemærk i den forbindelse at vi ikke modtager ansøgninger via vores mailadresse.

Ansøg
Share in your network
Frist:
Lokation: Hørkær, 12A, 2730, Herlev
Powered by Emply