Er du riktig for oss og vi er riktig for deg – da er vi en match! Har du lyst til å bli med oss videre på vår satsning og utvikling i Trondheim? Vi vil bruke litt tid for å forklare deg litt mer om hvordan vi tenker før vi tar en prat.

I 2013 bestod ECIT av et lite knippe ansatte og gründere, som hadde et sterkt ønske om å hjelpe nordiske selskap med deres økonomi og IT løsninger. Siden da, har vi blitt nesten 2.100 ansatte i Norge, Sverige, Danmark, Serbia, Storbritannia, Tyskland, Finland, Polen og Litauen.

I ECIT Trondheim AS er vi 15 ansatte (inkludert gründere) og skal ha en sterk vekst i løpet av de neste årene.  Vi trenger derfor i løpet av denne perioden å rekruttere over 30 mennesker med forskjellig bakgrunn, kunnskap og erfaring som ønsker å bli med oss.

Vi er lei av alle som skal «Bli framtidens regnskapshus» - «Er et moderne regnskapsbyrå» er «Rågode på regnskap»

Har du jobbet innen regnskap vet du at du hele tiden må jobbe med å utvikle deg innen faget, og aldri er bedre enn den siste regelendringen og hva kundene dine etterspør.  Vi har derfor tro på at vi må hele tiden utvikle oss på regnskapstjenester, økonomistyring og samtidig tilby kunnskap om forretningsdrift og praktisk hjelp på flere områder som styrearbeid, selskapstransaksjoner, bistand med salg/kjøp av bedrifter, finansieringsstrategier/finansiering og flere ting vi ikke vet i dag.  Da er vi et kompetansehus. Mye av dette har vi i dag, og vi trenger å utvikle oss hele tiden hvis vi skal levere gode tjenester.

Vi trenger derfor hjelp av deg!

Det er hvordan holdningen din er, om du hele tiden oppdaterer deg og ønsker å bli bedre på faget og systemene rundt deg som avgjør om du blir «framtiden» eller bare et ordinært regnskapskontor.  Den skapes av hvordan vi hele tiden jobber i dag og hvordan vi sammen kan levere de tjenestene kunden etterspør fra ett firma (uten at det føles at de kommer fra 10 forskjellige firmaer). 

Det er når vi kan jobbe sammen og får kunden til å kunne bruke tallene samtidig som vi kan tilby hjelp med mer enn bare mva levering og en rapport, at vi blir et kompetansehus.  Da kan du bli en viktigere del av hverdagen for bedriftene og gi dem en god forretningsstøtte med flere ting de trenger for å vokse.

Når du klarer å få kunder som ikke liker tall og regnskap til å forstå hvordan de kan bruke tallene for å styre og utvikle sin egen virksomhet, ja da har du fått en mening med jobben. Når du kan hjelpe større kunder til å ha bedre økonomisk styring og gi gode analyser som bidrar til at de kan ta gode beslutninger, er det andre ytterpunktet som gjør at vi skaper en merverdi for våre kunder.

Å jobbe innenfor faget er tøft og utfordrende.  Samtidig er det spennende og gir rom for mange utviklingsmuligheter da våre kunder også endrer seg hele tiden og etterspør andre type tjenester og oppfølging enn de har gjort tidligere.

Regnskapsfolk er ansett som «tørre» personligheter.  Ta en tur innom oss en dag og se hvordan latteren går bortover i gangen.  Det er mangfoldet og forskjellen her også som gjør at vi har det moro på jobb og kan utvikle oss.

 

Vi trenger flere type mennesker til å hjelpe oss for å bli bedre på alle områder:

  • Du som er nyutdannet og har et brennende ønske om å utvikle deg i bransjen
  • Du som har praktisk erfaring innen lønnsområdet og HR, og kan bidra med praktisk hjelp til våre kunder både innenfor lønn, arbeidsregler og ønsker å utvikle deg mot flere HR tjenester
  • Du som er autorisert og er interessert i å utvikle deg innenfor økonomistyring og oppdragshåndtering
  • Er du økonom og brenner du for gode kundeopplevelser, og har lyst til å være med på å bidra til at vi har fornøyde kunder
  • Du som har jobbet som konsulent og har lyst til å være med å bygge en konsulentavdeling hos oss
  • Du som har ideer om hvordan vi kan bruke deg i vår utvikling videre

 

Vi har ikke fasit på hva vi trenger av mennesker, og er derfor åpen for at du har noen ideer og kunnskaper vi ikke selv har tenkt på.

 

Du søker ikke denne jobben fordi du bare vil skifte jobb.  Du søker fordi du har lyst til å være med oss videre og har noe å bidra med i vårt arbeid med å utvikle oss og nå våre mål sammen med oss.

Vi har ikke laget noen rigid søknadsløsning.  Vi er ute etter deg som selv tar en vurdering og mener du har riktig kompetanse og holdning for å passe inn på laget vårt.

 Da vil vi gjerne at du tar kontakt for en prat.   

 Er du usikker om du er rett person – ta kontakt da vel så kan vi sammen finne det ut!

 Har du spørsmål, send oss en mail eller ring Hilde Sørø på telefon 98 02 43 47 eller e-post: hmsoro@ecit.no

 

Om selskapet:

ECIT Trondheim er en del av ECIT som er et av Nordens største teknologi- og økonomi hus med 2200 ansatte og over 2,5 milliarder i omsetning. Vi har samlet alt kunden trenger innen økonomi og IT på ett sted, og jobber hver dag for å gjøre det enklere for våre kunder å drive selskap.

Entreprenørskap er viktig for oss, og du møter en partner uansett hvilket kontor du besøker. Vi mener den lokale kunnskapen, engasjementet og tilstedeværelsen er viktig for å skape et engasjerende arbeidsmiljø, og for at kundene våre skal lykkes.

Vi har stort fokus på utvikling av medarbeidere, og det finnes gode muligheter for å realisere dine karrieremål hos oss. Fra selskapet ble etablert i 2013, har vi vokst til et konsern med kontorer i Norge, Sverige, Danmark, England, Polen, Litauen, Tyskland, Finland og Serbia. ECIT er fortsatt et ungt selskap med store vekstambisjoner, og som medarbeider hos oss får du være med på den spennende reisen.

Vår bedriftskultur er preget av våre verdier: Integritet, Mot, Åpen kommunikasjon og Entreprenørskap. I ECIT bruker vi våre verdier for å nå våre strategiske mål. De fungerer som vår rettesnor og veileder oss i både store og små valg.
 

Søk
Share in your network
Tidsfrist:
Kontaktperson:
Hilde Sørø
Fagfelt: Regnskap
Sted: Vegamot 8 B, 7049, Trondheim
Powered by Emply