Er du fremtidens økonomikonsulent?

Kontoret vårt i Trondheim består i dag av 15 dedikerte ansatte. Vi ser etter deg som er opptatt av fremtidens økonomirådgivning der digitalisering, effektivisering og robotisering står i fokus. Vi forventer at du har god systemforståelse og evne til å skape resultater gjennom gode relasjoner. Vi holder til i nye lokaler på Moholt i Trondheim

Ansvarsområder:

 • Sørge for gode kundeopplevelser og kvalitet i kundeprosesser
 • Regnskapsoppfølging for virksomheter i det lokale næringslivet med løpende bokføring, avstemminger, analyser, periodiske rapporter og årsavslutning for egen og andres kundeportefølje.
 • Bidra til at teamet leverer tjenester til kundene med høy kvalitet herunder økonomisk rådgivning.
 • Etablere en god kundedialog.
 • Sikre at ECITs retningslinjer og god regnskapsførerskikk etterleves.

Kvalifikasjoner:

Du har bachelor eller master innen økonomifag med de fagene som kreves for å bli autorisert regnskapsfører. Vi ønsker kandidater med 1 – 3 års erfaring innen regnskap og revisjon og du ønsker å utvikle deg innen dette området. Kundekommunikasjon er viktig og du må være god – både muntlig og skriftlig i norsk.

Personlige egenskaper:

Vi er på jakt etter deg som er utpreget serviceorientert, som brenner for gode kundeopplevelser. Vi ser etter kandidater som jobber effektivt, trives med høyt tempo i arbeidshverdagen, er selvgående og med høy grad av gjennomføringsevne. Vedkommende må være utviklingsorientert og nytenkende med et sterkt ønske om å lykkes både individuelt og som team.

I tillegg er det viktig at du har endringsvilje. Faget vårt og rammebetingelsene vi opererer i endrer seg hver eneste dag. Det gjør at vi hele tiden må forbedre oss, ta initiativ til å være åpne for nytenkning, nye løsninger og nye måter å jobbe på.

I ECIT kan vi tilby deg:

 • Interessante og utfordrende arbeidsoppgaver og mulighet for påvirkning
 • Fokus på våre kjerneverdier og utvikling av en god bedriftskultur
 • Mulighet for fleksibel arbeidstid
 • Konkurransedyktige betingelser
 • Gode pensjons- og forsikringsordninger
 • Mulighet for å forme sin egen arbeidshverdag i et selskap i vekst

Er du vår nye kollega?

Synes du dette høres spennende ut, vil vi gjerne høre fra deg! Vi gjør oppmerksom på at aktuelle kandidater vil bli kontaktet fortløpende. Har du spørsmål eller ønsker du å vite mer om stillingen? Ta kontakt med Daglig leder, Hilde Sørø på telefon +47 980 24 347 eller mail hmsoro@ecit.no.

 

Om selskapet:

ECIT Trondheim er en del av ECIT, som er et av Nordens største teknologi- og økonomi hus med 2100 ansatte og over 2 milliarder i omsetning. Vi har samlet alt kunden trenger innen økonomi og IT på ett sted, og jobber hver dag for å gjøre det enklere for våre kunder å drive selskap.

Entreprenørskap er viktig for oss, og du møter en partner uansett hvilket kontor du besøker. Vi mener den lokale kunnskapen, engasjementet og tilstedeværelsen er viktig for å skape et engasjerende arbeidsmiljø, og for at kundene våre skal lykkes.

Vi har stort fokus på utvikling av medarbeidere, og det finnes gode muligheter for å realisere dine karrieremål hos oss. Fra selskapet ble etablert i 2013, har vi vokst til et konsern med kontorer i Norge, Sverige, Danmark, England, Polen, Litauen, Tyskland, Finland og Serbia. ECIT er fortsatt et ungt selskap med store vekstambisjoner, og som medarbeider hos oss får du være med på den spennende reisen.

Vår bedriftskultur er preget av Integritet, Mot, Åpen kommunikasjon og Entreprenørskap. I ECIT bruker vi våre verdier for å nå våre strategiske mål. De fungerer som vår rettesnor og veileder oss i både store og små valg.
 

Søk
Share in your network
Tidsfrist:
Kontaktperson:
Hilde Sørø
Fagfelt: Regnskap
Sted: Vegamot 8 B, 7049, Trondheim
Powered by Emply