Bli interimskonsult – gå med i vårt konsultnätverk!

Oavsett om du vill vara anställd konsult eller underkonsult i vårt nätverk får möjligheten att ta spännande och intressanta interimsuppdrag.

Med ca 2 300 medarbetare behöver du aldrig känna dig ensam på dina uppdrag, vi är specialister på det vi gör och värnar om varandra och vår leverans till våra kunder. Våra kunder söker efter konsulter som både kan kavla upp armarna i det operativa arbetet men även har erfarenhet av ledarskap, förändringsledning och processutveckling. Vi samarbetar med allt ifrån startup till stora noterade bolag i Sverige och i övriga Norden.

Vi söker dig som vill arbeta som interimskonsult hos våra kunder inom något av våra fokus områden, redovisning, lön och HR.

Nu söker vi flera interimskonsulter med placering på flertalet orter.

  • Interim Redovisningsekonom
  • Interim Ekonomiassistent
  • Interim Redovisningschef
  • Interim Ekonomichef
  • Interim Lönechef
  • Interim Löneadministratör

Genom att registrera dig hos oss ger du dig själv möjligheten att matchas mot uppdrag som passar din kompetens. Här kan du ange din tillgänglighet, vart du vill arbeta samt uppdatera och anpassa din profil löpande. 

Bli en del av vårt nätverk idag och säkra ditt nästa uppdrag!

Har du frågor om livet som interimskonsult via ECIT är du välkommen att kontakta johan.haag@ecit.com för mer information. Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med duktiga konsultprofiler inom redovisning, lön och HR.
 

Om ECIT Services
ECIT Services AB (556658-0410) är en ledande leverantör inom outsourcing av ekonomi- och lönefunktioner samt affärssystem. ECIT Services administrativa tjänster bildar ett koncept som ger kunder tillgång till en helt eller delvis outsourcad ekonomifunktion. ECIT Services erbjuder ett webbaserat affärssystem som effektivt tar hand om kunders ekonomi- och affärsprocesser inom handel, logistik och projekthantering. Antal anställda är ca 110 fördelat på centralt belägna kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg, Kalmar och Jönköping.

ECIT Services huvudägare är norska ECIT AS. ECIT Group består av mellanstora redovisnings- och IT-företag. Antal anställda är ca 2 100 i huvudsak fördelade i Norge, Danmark, Sverige och England. Företagets ledningsgrupp har en betydande meritlista och erfarenhet av att bygga upp liknande verksamheter. Genom ECIT Group kan ECIT Services AB erbjuda tjänster inom lön, redovisning och IT utanför Sverige samt även världsomspännande genom samarbetspartners.

Ansök här
Dela i ditt nätverk Dela på Facebook Dela på X Dela på LinkedIn Dela på Google Plus Skriv ut Tipsa en kompis
Sista datum:
Kontaktperson:
Johan Haag Partner, ECIT Interim +46 10 703 65 00
Arbetsområde: Övrigt
Plats: Lustgårdsgatan, 19, 112 51, Stockholm, Sweden