Driftig redovisningsekonom till Luleå!

Har du erfarenhet av att arbeta med redovisning och bokslut? Motiveras du av att stötta och utveckla kunder för att öka deras lönsamhet? Vill du arbeta i en platt organisation med korta beslutsvägar där du har möjligheten att utveckla ditt arbetssätt? Då kan det vara just dig vi söker! 

Om tjänsten
Företagsbyrån i Luleå är en del av ECIT som arbetar inom outsourcing av ekonomi- och lönefunktioner samt affärssystem. Vi söker nu en driven och engagerad redovisningsekonom till kunder i Luleå. Trots att vi växer och blir fler, så är vi fortfarande ett familjärt bolag med hög kompetens hos alla medarbetarna.

I rollen som redovisningsekonom kommer dina arbetsuppgifter innefatta löpande redovisning, momsredovisning samt förberedande bokslut och avslutande bokslutsarbete tillsammans med kollega. Arbetet är omväxlande, ansvarsfullt, självständigt och väldigt utvecklande. Du ingår i ett team där alla hjälps åt och stöttar varandra i arbetet, med kunskap och en god arbetsmiljö.

Du rapporterar till kontorschefen med placering för tjänsten i Luleå i trivsamma lokaler.


Kvalifikationer
Vi söker dig med minst gymnasieutbildning inom ekonomi. Det är meriterande om du har högskoleutbildning inom området.

Förutom detta bör du ha tidigare arbetslivserfarenhet av redovisning och bokslut, gärna från redovisningsbyrå/revisionsbyrå. Arbete på ekonomiavdelning med självständigt ansvar för redovisning är också kvalificerande. Har du arbetat med deklarationer och har kunskap om moms och skatter ses detta som ett plus. 

Du som söker denna tjänst ska dessutom ha goda datakunskaper och är duktig på att arbeta med Excel. Har du arbetat med Wolters Kluvers program eller Fortnox är detta meriterande.

Personliga egenskaper
För att lyckas som redovisningsekonom tror vi att du är stresstålig, självständig och sätter stor vikt vid att kunna leverera. Då arbetet innebär mycket kundkontakt är det viktigt att du som person är förtroendeingivande, trevlig och serviceminded. Med rätt inställning och rätt ambition ser vi stora möjligheter för dig som söker att kunna utvecklas på denna arbetsplats. 
 

Vad kan Företagsbyrån erbjuda dig?
Vi har en bra social miljö där vårt företag blir en plats där du får eget ansvar kombinerat med möjligheten att utveckla ditt arbetssätt i en platt organisation med korta beslutsvägar. Det innebär att du får god hjälp av dina kollegor både i Luleå och på andra kontor runt om i Sverige.

Du blir också en del av en internationell koncern, ECIT, som ständigt är i utveckling. ECIT finns i 11 länder och har totalt 2600 anställda. I Sverige är vi 400 anställda på 20 orter.

Genom en bra personalpolicy som bygger på bolagets gemensamma värdegrund ger alla medarbetare möjlighet att utvecklas inom sitt arbete. Vi arbetar aktivt för jämställdhet och emot alla former av diskriminering.

 

Välkommen med din ansökan!
Har vi väckt ditt intresse av att jobba som redovisningsekonom på Företagsbyrån i Luleå? Vi ser fram emot att ta emot din ansökan. Då urvalsprocessen sker löpande ber vi dig skicka in din ansökan snarast möjligt men under vecka 28–30 kommer vi inte kunna svara på era frågor då vi är på semester.

Tjänsten är på heltid och vi tillämpar tillsvidareanställning som föregås av provanställning.

Som anställd erhåller du fina förmåner såsom sjukvårdsförsäkring, friskvårdsbidrag och gratis parkering.

Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. För att säkerställa att dina personuppgifter hanteras i enlighet med GDPR tar ECIT inte emot ansökningar via e-post.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Jeanette Kanka, epost jeanette.kanka@ecit.se

 

OM FÖRETAGSBYRÅN, EN DEL AV ECIT.
Företaget har bedrivit nuvarande verksamhet sedan juni 1996. Delägare och VD är Thomas Persson som har startat bolaget. Bolaget innehar trippel AAA i kreditrating sedan 2003. Målet är att erbjuda en konkurrenskraftig och kompetent rådgivning som bidrar till en stadig volym och lönsamhetstillväxt. Företagsbyrån genomgår kontinuerlig kompetensutveckling och jobbar alltid med flexibel och lyhörd inställning inför nya krav och möjligheter. Att få nöjda kunder är en självklarhet. Vi använder de allra senaste programmen, ex vis internetbaserade redovisningsprogram, bärbara datorer, scanningslösningar, m.m.

OM ECIT
ECIT är ett av Nordens största inom affärsområdena Lön, Redovisning och IT med 2600 anställda och över 3 miljarder i omsättning. Vi har samlat allt kunden behöver inom ekonomi, lön, IT och affärslösningar på ett ställe, och arbetar varje dag för att göra det enklare för våra kunder att driva företag.

Entreprenörskap är viktigt för oss och du träffar en partner oavsett vilket kontor du besöker. Vi tror att lokal kunskap, engagemang och närvaro är viktigt för att skapa en engagerande arbetsmiljö och för våra kunders framgång.

Vi har ett starkt fokus på medarbetarutveckling och det finns goda möjligheter att förverkliga dina karriärmål hos oss. Sedan starten 2013 har vi vuxit till en koncern med kontor i 11 länder i Europa. ECIT är fortfarande ett ungt företag med stora tillväxtambitioner och som medarbetare hos oss får du vara med på den spännande resan.

Vår företagskultur präglas av våra värderingar: Integritet, Mod, Öppen kommunikation och Entreprenörskap. På ECIT använder vi våra värderingar för att uppnå våra strategiska mål. De fungerar som vår riktlinje och vägleder oss i både stora och små val.

 

Ansök här
Dela i ditt nätverk Dela på Facebook Dela på X Dela på LinkedIn Dela på Google Plus Skriv ut Tipsa en kompis
Sista datum:
Kontaktperson:
Thomas Persson VD/kontorschef
Arbetsområde: Redovisning
Plats: Företagsbyrån i Luleå AB / Varvsgatan, 47, 972 33, Luleå