Digital markedsfører

Vi søker en Digital markedsfører (50-100%) med forståelse for digitale verktøy, teknisk utvikling og kjennskap til hvordan frivillige organisasjoner fungerer og drives. Personen vi ser etter vil få eierskapet til utvikling av vår strategi på digital markedsføring, og ansvar for å sikre at denne utvikles og utføres i tråd med våre overordnede strategiske mål.

Hos Hoopit blir du en del av et hyggelig og uformelt arbeidsmiljø der det er høyt under taket. Dine initiativ, forslag og meninger vil bli hørt, og åpenhet er en stor del av vår kultur. Det er rom og muligheter for deg til å ta initiativ til prosjekter eller egen kompetanseheving der du ser et behov. Kreativitet og faglig dyktighet verdsettes høyt.

 

Ansvarsområder:

Som Digital markedsfører vil du jobbe både operativt og strategisk, som et viktig bindeledd mellom produktutvikling, salg, customer success, support, våre kunder og fremtidige kunder. Det blir viktig at du har et forhold til dagens teknologi, er nysgjerrig og ser muligheter.

 

Arbeidsoppgaver vil for eksempel være å:

 • Drive kontinuerlig forbedring på vår digitale kommunikasjonsstrategi.
 • Sette strategisk retning og samkjøre kommunikasjon ut mot markedet.
 • Planlegge og gjennomføre markedsplaner og kampanjer.
 • Kontinuerlig måle hvordan vi skaper verdi med digital markedsføring.
 • Tilegne deg kunnskap om idrett og frivillighet for å ta gode valg.

 

Hva ser vi etter?

Som person er du glad i å få ting gjort og er sulten på suksess. I denne rollen er det behov for at du er proaktiv, foreslår nye ting og ser muligheter fremfor problemer. Det at du har et ønske om å skape resultater på det området du eier er viktig. Du samarbeidet godt med andre og evner å tenke helhetlig. Hos Hoopit vil du møte en leder som gir deg tillit og fleksibilitet, og samtidig forventer det samme tilbake.

 

Du er også en person som:

 • Brenner for markedsføring, er proaktiv og har stor arbeidskapasitet.
 • Er analytisk og opptatt av å ta datadrevne beslutninger.
 • Evne til å skape entusiasme og resultater gjennom å motivere andre.
 • Opptatt av godt samarbeid, læring og deling av kunnskap.
 • Blir motivert av utfordringer og liker endringer.
 • Behersker norsk flytende og engelsk som arbeidsspråk.

 

 

Bakgrunn:

 • Vi ser etter deg som har stor interesse for digital markedsføring og som ønsker å utvikle seg innen området.
 • Du vet hvilke digitale kanaler og verktøy som gjelder og du vet hvordan du måler effekten av jobben du gjør.

 

Hva kan du forvente?

Du kommer inn i et selskap med full fart fremover og som tenker offensivt og har høye ambisjoner både nasjonalt og internasjonalt. Vi feirer våre suksesser, men spør oss alltid hva vi kan gjøre bedre i morgen.

Vi har store tunge eiere som gir oss mye tillit og handlingsrom. I tillegg har vi et aktivt styre som består av våre eiere der du også vil være med på arbeidsmøter for å påvirke jobben fremover og forme din hverdag.

Vi tilbyr konkurransedyktig lønn og har i tillegg gode pensjonsordninger.

 

Er dette noe for deg?

Send inn din CV og søknad via søkelinken i stillingen. Har du spørsmål? Ta kontakt med Dalig leder, Jørn Engvik på telefon 934 72 150.

 

Om arbeidsgiveren:

Vi er 24 entusiastiske mennesker som lager verdens beste teknologi plattform for idrettslag og andre frivillige organisasjoner. Vi er opptatt av lokalsamfunnet og ønsker å gjøre hverdagen enklere for alle involverte i frivillig arbeid ved å samle all kommunikasjon, aktivitet og betalinger i en kanal i mobilen.

Vår visjon: Skape bærekraftig vekst og velstand for lokalsamfunn verden rundt.

Vår misjon: Gi ideelle organisasjoner verktøy, ressurser og inspirasjon til å ha en positiv innvirkning på lokalsamfunnet.

Hoopit er en del av ECIT som er et av Nordens største teknologi- og økonomi hus med 2200 ansatte og over 2,5 milliarder i omsetning. Vi har samlet alt kunden trenger innen økonomi og IT på ett sted, og jobber hver dag for å gjøre det enklere for våre kunder å drive selskap.

Entreprenørskap er viktig for oss, og du møter en partner uansett hvilket kontor du besøker. Vi mener den lokale kunnskapen, engasjementet og tilstedeværelsen er viktig for å skape et engasjerende arbeidsmiljø, og for at kundene våre skal lykkes.

Vi har stort fokus på utvikling av medarbeidere, og det finnes gode muligheter for å realisere dine karrieremål hos oss. Fra selskapet ble etablert i 2013, har vi vokst til et konsern med kontorer i Norge, Sverige, Danmark, England, Polen, Litauen, Tyskland, Finland og Serbia. ECIT er fortsatt et ungt selskap med store vekstambisjoner, og som medarbeider hos oss får du være med på den spennende reisen.

Vår bedriftskultur er preget av våre verdier: Integritet, Mot, Åpen kommunikasjon og Entreprenørskap. I ECIT bruker vi våre verdier for å nå våre strategiske mål. De fungerer som vår rettesnor og veileder oss i både store og små valg.
 

Søk
Share in your network
Tidsfrist:
Kontaktperson:
Jørn Engvik Daglig leder
Fagfelt: Annen
Sted: Krambugata, 2, 7011
Powered by Emply