5 gode grunner til å jobbe som markedskoordinator i ECIT!

Ønsker du å bli en digital reser innenfor marked og kommunikasjon? Da bør du søke på stillingen som markedskoordinator hos ECIT!

Til vårt fantastiske team på Fornebu i Oslo, søker vi nå etter en kollega som kan styrke laget. Som markedskoordinator får du en lærerik og spennende arbeidshverdag hvor vi tilbyr et sterkt, faglig opplæringsprogram for nyutdannede innenfor kommunikasjon og markedsføring.

Her ville man normalt brukt plassen i innlegget til å beskrive ECIT som et selskap slik at du har alt du trenger for å skrive en god søknad om hvorfor vi skal velge deg. Vi vil gjerne høre fra deg så vi velger å riste posen og snu om på det; her kommer derfor fem gode grunner til hvorfor du bør velge oss: 

 

Du vil kunne ha store muligheter for utvikling og personlig vekst

 • I ECIT er vi opptatt av å utvikle våre medarbeidere slik at alle får utnyttet sitt potensial. Det betyr at det finnes gode muligheter for å realisere sine karrieremål og utvikle seg innenfor ønsket fagfelt hos oss.

 

Du får en grundig opplæring og mulighet til å opparbeide deg relevant erfaring innen kommunikasjon og markedsføring

 • For at du skal få et godt fundament og grunnlag for å vokse i en rolle innenfor markedsføring vil du få et faglig sterkt opplæringsprogram med tett oppfølging. Du vil få relevante arbeidsoppgaver og ansvar som gjør deg godt rustet til å utvikle deg faglig.

 

Du blir en del av et markedsteam med et godt sosialt miljø

 • Å være en del av vårt markedsteam er synonymt med å alltid ha folk rundt deg som du kan sparre deg med eller få hjelp av. Vi er opptatt av å bygge et team som sørger for at medarbeidere kan være seg selv og føle seg trygge på sine kollegaer – det tror vi er oppskriften på gode resultater. Vi har tett kommunikasjon med ukentlige markedsmøter, og er i tillegg veldig glad i å møtes for sosiale aktiviteter.  

 

Du blir en del av et internasjonalt selskap i sterk vekst

 • ECIT er et av Nordens største teknologi- og økonomihus med over 2.200 ansatte og over 2 milliarder i omsetning. ECIT er fremdeles et ungt selskap med store vekstambisjoner, og som medarbeider hos oss får du være med på den spennende reisen og utviklingen videre.

 

Du vil få en variert og morsom arbeidsdag i superfine lokaler på Fornebu

 • Våre lokaler på Fornebu ligger idyllisk til rett ved vannet. Det er enkelt å komme seg hit med hyppige bussavganger fra Oslo sentrum eller til Lysaker togstasjon. Våre kontorer byr på attraktive fasiliteter som blant annet flere kantiner, kaffebarer, treningsrom, frisør, utleie av sykler mm.

  

Har vi lykkes med å overbevise deg? … du er her hvertfall enda :)

  

En varieret hverdag med kreative og spennende oppgaver 
 
Du vil inngå i vårt norske markedsteam som i dag består av fem hyggelige kollegaer og som samarbeider tett med markedsavdelinger på tvers av Norge, Danmark og Sverige. I markedsteamet bistår vi alle konsernselskaper på tvers av 10 land, og som dekker alt fra våre økonomi og IT-selskaper til mer produktspesifikke selskaper. Det er ikke forventet at du skal ha noen kunnskaper om disse forretningsområder fra før– det skal vi lære deg, men det er viktig at du både har lyst og vilje til å sette deg inn i og forstå mer om det.


 
Noe av det vi ønsker at du vil jobbe med eller som du vil få opplæring i:

 • Produksjon av innhold til våre hjemmesider og sosiale medier kanaler
 • Produksjon av annonser til Facebook, LinkedIn og Goodle Ads
 • Oppdatere, utarbeide og oversette markedsmateriell, presentasjoner og annonser
 • Arbeid knyttet til SEO
 • Oppbygging og utforming av landingssider, bloggartikler og e-postløp i Hubspot
 • Videoproduksjon i studio samt noe redigering i Premier Pro
 • Grafisk utforming i InDesign eller Ilustrator
 • Bidragsyter til eventer og relevante arrangementer
 • Delansvarlig for våre sosiale medier kanaler
 • Andre relevante markedsoppgaver


 

Hvem er du? 

Du har en relevant utdannelse innenfor kommunikasjon og/eller markedsføring hvor du har opparbeidet en teoretisk forståelse for faget. Du ønsker nå å sette denne teorien ut i praksis og gjøre erfaringer innenfor relevante arbeidsoppgaver. Vi håper at du har evnen til å kunne være selvgående og er uredd for å komme med innspill.

 

Med andre ord; Hvis du stiller med engasjement og læringsvilje, skal vi sørge for å gi deg den nødvendige opplæringen og støtten du trenger


 

Vi ønsker at du er en person som: 

 • Skriver godt grammatisk norsk
 • Kan snakke og skrive norsk og engelsk samt forstår litt dansk og svensk
 • God på å kommunisere, spesielt skriftlig
 • Er selvstendig, kreativ og motivert  
 • Selvgående, målrettet og har evnen til å prioritere i en hektisk hverdag
 • Er arbeidsom og brenner for å gjøre en forskjell

 

Ansettelsesvilkår 

Fulltidsansatt med oppstart så fort som mulig. Arbeidssted er vårt hovedkontor på Fornebu i Oslo. 

Høres dette ut som noe for deg vil vi gjerne høre fra deg! Send inn søknad snarest via søknadsknappen i annonsen. Dersom du har spørsmål eller bare vil vite mer om stillingen er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med vår Recruitment Manager, Andreas Blom på telefon 90736350. Merk at vi ikke har mulighet til å motta søknader via våre e-postadresser.

 

Om selskapet:

ECIT er et av Nordens største teknologi- og økonomi hus med 2200 ansatte og over 2,5 milliarder i omsetning. Vi har samlet alt kunden trenger innen økonomi og IT på ett sted, og jobber hver dag for å gjøre det enklere for våre kunder å drive selskap.

Entreprenørskap er viktig for oss, og du møter en partner uansett hvilket kontor du besøker. Vi mener den lokale kunnskapen, engasjementet og tilstedeværelsen er viktig for å skape et engasjerende arbeidsmiljø, og for at kundene våre skal lykkes.

Vi har stort fokus på utvikling av medarbeidere, og det finnes gode muligheter for å realisere dine karrieremål hos oss. Fra selskapet ble etablert i 2013, har vi vokst til et konsern med kontorer i Norge, Sverige, Danmark, England, Polen, Litauen, Tyskland, Finland og Serbia. ECIT er fortsatt et ungt selskap med store vekstambisjoner, og som medarbeider hos oss får du være med på den spennende reisen.

Vår bedriftskultur er preget av våre verdier: Integritet, Mot, Åpen kommunikasjon og Entreprenørskap. I ECIT bruker vi våre verdier for å nå våre strategiske mål. De fungerer som vår rettesnor og veileder oss i både store og små valg.
 

Søk
Share in your network
Tidsfrist:
Kontaktperson:
Andreas Blom Recruitment manager
Fagfelt: Annen
Sted: Rolfsbuktveien 4A, 1364, Fornebu
Powered by Emply