5 gode grunde til at søge stillingen som lønkonsulent hos ECIT

Hos ECIT er vi på udkig efter en lønkonsulent, der skal være en del af vores lønteam. Og nu tænker du sikkert: ”hvorfor bør jeg egentlig søge en stilling som lønkonsulent hos lige netop ECIT?” . Dét er der faktisk en masse gode grunde til!  

Vi har udvalgt de fem bedste grunde til, at du bør søge job som lønkonsulent hos ECIT, så du hurtigt kan blive klog på, om ECIT er din fremtidige arbejdsplads. 

1. DU UDVIKLER DINE KOMPETENCER OG TILLÆRER DIG NY VIDEN 

Hos ECIT sætter vi en ære i vidensdeling og betragter vores virksomhed som et sted, hvor du får lov til at lære og dygtiggøre dig. Vi arbejder i flere forskellige systemer og med mange typer af virksomheder, hvilket betyder at vi i høj grad går op i at klæde vores konsulenter godt på. 

Hvad enten der er tale om opkvalificerende kurser, intern udvikling af kompetencer eller tillæring af nye systemfærdigheder, prioriterer vi det højt. 

2. DU BLIVER EN DEL AF ET LØNTEAM MED ET GODT SOCIALT MILJØ 

Hos ECIT er det særlig vigtigt for os at understrege, at du bliver en del af et team, og dermed ikke overladt til dig selv, som ofte er tilfældet for lønkonsulenter.  

Vores setup består i en fast base for vores lønteam. I lønteamet holder vi ugentlige statusmøder og sikrer, at vi er ”in touch” med hinanden og de opgaver vi er i gang med at løse. På denne måde skaber vi et rum for faglig sparring. Vi er altid flere konsulenter inde over vores respektive kunder, hvorfor vores tilgang og forhold til kunderne altid betragtes som en ”Team Effort”, da vi er fælles om at løfte opgaverne. 
 

Vil du vide mere om lønteamet og det sociale miljø kan du også læse om, hvordan Sandra, der er en del af vores lønteam, synes det er at arbejde med løn hos ECIT:  

Læs mere om Sandra og hendes syn på kulturen i ECIT her!

3. DU TAGER DEL I AT SKABE DET GODE ARBEJDSLIV 

Hos ECIT fokuserer vi på at skabe det gode arbejdsliv, hvilket for os dækker over flere centrale elementer. Vi mener, at fleksibilitet, når det kommer til mødetider og mulighed for hjemmearbejde, er med til at skabe et godt arbejdsliv. Som udgangspunkt ønsker vi at styrke det sociale sammenhold på arbejdspladsen ved at vi møder ind på kontoret hver dag, men der er selvfølgelig mulighed for hjemmearbejdsdage. Vi bestræber os derfor på at give vores medarbejdere de bedste forudsætninger for at tilrettelægge og forme deres arbejdsliv, så det er foreneligt med et familieliv, fritidsinteresser m.m.  

Vores førnævnte teamstruktur er samtidig med til at sikre, at vores opgaver ikke afhænger af enkeltpersoners tilstedeværelse. På den måde er der back-up ved sygdom, ferie eller lignende, hvorfor du ved fravær undgår at vende tilbage til en øget arbejdsbyrde. 

4. DU KOMMER TIL AT LAVE LØN FOR STÆRKE BRANDS 

Vi er i ECIT stolte af at kunne sige, at vi arbejder for og med velkendte brands. Som lønkonsulent vil du altså lave løn for et væld af interessante kunder, som eksempelvis DSV Transport, Power, Wolt, NoHo (Cocks’n Cows, etc.) og virksomheder som SAM Productions (producerer film og TV for bl.a. Netflix og DR). 

5. DU BLIVER EN DEL AF EN INTERNATIONAL KONCERN I RIVENDE UDVIKLING 

ECIT er en virksomhed med nordiske rødder, som blev stiftet i 2013. I dag har vi mere end 2600 ansatte fordelt i 10 lande. I Danmark er vi mere end 300 medarbejdere fordelt på 8 lokationer.  

Det, der adskiller ECIT fra lignende virksomheder, er vores lokale engagement i de lokale samfund, vi opererer i. Vores lokale ejerskab og forbindelser til lokale markeder er netop dét, der udgør kernen i ECIT – og det er noget, vi er stolte af! 

HAR VI OVERBEVIST DIG NU? 

Har vi vagt din interesse og ikke mindst lyst til at arbejde med løn hos ECIT, så send os venligst din ansøgning & CV hurtigst muligt via ansøgningsknappen nedenfor, da vi indkalder til samtaler løbende. 

Måske tænker du, at du mangler den obligatoriske liste med krav og forventninger for overhovedet at kunne sende os en målrettet ansøgning, men her tager du fejl. Som tidligere pointeret arbejder vi i lønteamet med flere forskellige systemer og med mange typer af virksomheder. Derfor er vi ikke på udkig efter en specifik konstellation af systemfærdigheder og kompetencer, men en medarbejder med en basisviden og erfaring inden for lønområdet.  

Derfor er vi selvfølgelig spændt på at høre, hvilke kvalifikationer og kompetencer du kan bidrage med, hvilke erfaringer du har gjort dig, og hvilke ønsker og forventninger du selv har til din karriere som lønkonsulent. 

Ansøg
Del i dit netværk Del på Facebook Del på X Del på LinkedIn Del på Google Plus Udskriv Tip en ven
Frist:
Kontaktperson:
Henrik Bruun HR & Rekruttering +45 92 44 50 54
Jobområde: Løn
Lokation: Hørkær 12A, 2730, Herlev, Denmark